August 18, 2019

Siteran Langgam | Ngimpi

 


monggo luuuur ingkang remen kalian gending-gending Jawi.
Ngimpi | Siteran Langgam.
sakmeniko wonten ngandhap mriki:

Judul Palaran:

#1 Langgam Ngimpi


#2 Langgam Kadung Tresna


#3 Langgam Ora Nglindur


#4 Langgam Ojo Lamis


#5 Langgam Taman Sari


#6 Langgam Wuyung


#7 Langgam Melati Rinonce


#8 Langgam Loro Bronto


    Choose :
  • OR
  • To comment
No comments:
Write comments

Silahkan tinggalkan komentar Anda di sini